subscribe

Foto galeri

Kthehu në ballinë
  • Vendet europiane që janë anashkaluar nga vizitorët

    Franca dje Italia janë fantastike, por ç’të thuhet për disa vende të Europës që janë më pak të njohura?

    Mali i Zi, Qipro, Finlanda…, janë në mesin e shteteve që vizitorët i kanë anashkaluar për udhëtimet e tyre.

    Janë 10-të dhe të gjitha nga to brenda vetës fshehin shumë bukuri – mos i injoroni kur planifikoni udhëtimin tuaj të ardhshëm.

1 / 11