subscribe

Foto galeri

Kthehu në ballinë
  • Si të stiloni të gjithë veshjen bazuar në çizmet e shkurtra këtë sezon!

    Ndryshe nga disa këpucë që e ke të vështirë ti kombinosh me veshjen, çizmet e shkurtra janë këpucët e përditshme. Këtë sezon ato vijnë me llojshmëri printesh dhe ngjyrash nga lëkura e gjarprit e deri te e kuqja e flaktë për këtë ne ju paraqesim disa ide si ti kombinoni ato.

1 / 6