subscribe

Foto galeri

Kthehu në ballinë
  • Fotot që të bëjnë për të qeshur

    Mijëra foto morën pjesë në konkursin “The Comedy Wildlife Photography Awards” por vetëm 41 u përzgjodhën si finalist dhe të bëjnë vërtetë për të qeshur.

    Nga ketri që performon gjimnastikë tek dreri që duket sikur ka parë një fantazmë, etj. Shihni galerinë dhe do të mahniteni me botën e kafshëve. Konkursi është organizuar bashkë me Born Free Foundation, për të theksuar rëndësinë e ruajtjes së jetës së egër të planetit tonë.

1 / 8