subscribe

Foto galeri

Kthehu në ballinë
  • Fëmijët që e kaluan verën larg teknologjisë

    Jo të gjithë fëmijët kohën e kalojnë afër teknologjisë.

    Shumë nga ta kanë pasur një verë të mrekullueshme, larg lojërave online dhe pajisjeve të tjera teknologjike.

1 / 11