subscribe

Foto galeri

Kthehu në ballinë
  • Ide si t’i transformoni mobiljet e vjetra

    Mobiljet e vjetra nuk janë vetëm objekte që kanë tejkaluar kohën e përdorimit të tyre. Pjesa më e madhe e tyre cilësohen të vjetra pikërisht sepse kanë shërbyer për qëllimin e tyre për një kohë të gjatë. Por në shumë raste, ato mund të shërbejnë edhe për një kohë shumë më të gjatë.

    Në fakt, me shumë kreativitet dhe me pak punë, mund të shndërroni çdo objekt të vjetër në një mobilje moderne me dizajn unik – krejtësisht ndryshe nga ajo që keni pasur më parë.

    Në galeri janë disa ide shumë kreative për konvertimin e mobiljeve të vjetra në diçka krejtësisht të veçantë, pa shumë shpenzime.

1 / 11