subscribe

Foto galeri

Kthehu në ballinë
  • Trendi oversize, nga çantat tek kapelet

    Java e modës në Australi sjell tendenca të reja, oversize. Modelet në paradën e brendeve Camilla dhe Marc kishin aksesorë të mrekullueshëm me përmasa të mëdha.

    Vëmendja e vërtetë u fokusua pikërisht tek kapelet, rripat apo çantat shumë të mëdha dhe që patën mjaft impakt në fushën e modës. Shihni fotogalerinë!

1 / 10