subscribe

Foto galeri

Kthehu në ballinë
  • Në kuzhinën e dasmës mbretëror

    Pallati Kensington ka postuar foto brenda kuzhinën ku do të gatuhet dreka e dasmës së princit Harry me Meghan markle në kështjellën Windsor.

    Më 19 maj stafi i kuzhinës me në krye shefin Mark Flanagan, do të gatuajnë ushqimin e dasmës së shumëpritur mbretërore e cila do të mbahet në këtë kështjellë. Menuja nuk bëhet e ditur, por Pallati Kensington thotë se po priten të gjitha furnizimet dhe kontrollet në mënyrë të përpiktë.

1 / 8