subscribe

Foto galeri

Kthehu në ballinë
  • Ka ende mirësi në botën tonë

    Ndonjëherë, gjithçka në këtë botë duket e shurdhër dhe jomiqësore, si dhe njerëzit duken të ashpër dhe cinikë. Por, kjo nuk është asgjë më shumë se një ide e gabuar, sepse realiteti qëndron në atë se ti mund të gjesh mirësi, dashuri dhe argëtim kudo.

    Vetëm se ndonjëherë merr kohë më shumë për t’i vërejtur gjërat e mira që po ndodhin rreth teje.

1 / 6