subscribe

Foto galeri

Kthehu në ballinë
 • Fotografia e vitit 2018 nga Smithsonian

  Nga tregu vietnamez në shkallët ngjitëse të deleve, zbuloni garën prestigjioze të fotografisë Smithsoniane.

  Këto janë disa nga fotot mahnitëse në konkursin 15-vjeçar të fotografisë Smithsonian.com.

  Këtë vit gjyqtarët morën mbi 48,000 foto nga fotografë në 155 vende dhe territore.

  Fituesit u përzgjodhën nga gjashtë kategori – bota natyrore, njerëzit, udhëtimet, imazhet e ndryshuara, celulari, i cili përfshin fotografi të marra nga një telefon ose tabletë, dhe përvoja amerikane.

  Konkursi i 16-të i fotografive Smithsonian.com tani është i hapur dhe mbyllet më 30 nëntor 2018.

1 / 9