subscribe

Foto galeri

Kthehu në ballinë
  • Është mania kadife!

    Në modë nuk ka rregulla strikte apo koncepte të qarta në ndërrimin e stinëve. Nuk është rastësi që në pasarelat e pranverës të shohim veshje dimërore, apo e kundërta.

    Mes këtyre rasteve të pazakonta më në modë është natyrisht kadifeja. Një veshje që të sjell në mendje stinën e ftohtë.

    Por tashmë, e përshtatur me ngjyra pastel, shfaqet në veshjet dhe aksesorët pranverorë më të rafinuar dhe më shik. Shihni galerinë e fotove!

1 / 10