subscribe
I rrit të pasmet, tash nuk mund të ulet

Foto e dites

I rrit të pasmet, tash nuk mund të ulet

Më: 12 mars 2018 Në ora: 20:09

Star Delguidis (28) nga Birmingemi në dhjetor të vitit të kaluar kreu një operacion plastik për të rritur të pasmet, për shkak të të cilës kishte shkuar madje në Turqi. Ajo gjeti një kirurg të cilin e pagoi 15 mijë funta për të rritur të pasmet, shkruan The Sun. Ylli deri në moshën 18-vjeç rregullisht viziton kirurgët estetikë dhe deri më tash në 200 operacione ka shpenzuar 230.000 funta. Delguidis është shprehur e kënaqur me të gjitha operimet që ka pasur, me përjashtim të këtij të fundit, pasi nuk ishte e vetëdijshme se do të ketë problem për t’u ulur pas operimit.