subscribe
Muzgu mbi qytet

Foto e dites

Muzgu mbi qytet

Më: 1 qershor 2018 Në ora: 07:32

Dielli u vendos mbi Rio de Janeiro, Brazil, një mbrëmje pranvere. Qyteti u themelua nga eksploruesit portugezë në 1565 dhe është konsideruar si një Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s. Foto është publikuar nga nationalgeographic.com.