subscribe
Darren Aronofsky shpjegon kuptimin e filmit “Mother”

Film

Darren Aronofsky shpjegon kuptimin e filmit “Mother”

Më: 11 mars 2018 Në ora: 13:05
Darren Aronofsky

Regjisori Darren Aronofsky ka zbuluar kuptimin e filmit “Mother”.

“Doja të bëja një film për nënë tokë dhe si e trajtojmë atë”, tha Darren gjatë një konference në SXSW.

“Mënyra se si e shohim atë, si e trajtojmë nënën tokë është tepër disrespektive. Në e plaçkitim, e përdhunojmë, nuk e mbajmë të pastër”.

Jennifer Lawrence luajti rolin e një gruaje shtatzënë e cila jetonte në një shtëpi në fermë të izoluar me burrine saj, një poet i luajtur nga Javier Bardem.

“Kjo ishte arsyeja pse Jennifer luajti karakterin ashtu siç e bëri. “Ka shumë emocione”.

Darren gjithashtu konfirmoi se karakteri i Javeri përfaqësonte Perëndinë.

“Shikova biblën. Kur mendoni për Perëndinë, nëse nuk i luteni atij, ai ju vret. Për mua, ishte për ta interpretuar atë tek emocionet e njerëzve”.