subscribe
Nicolas Cage do që t’i vrasë fëmijët e tij

Film

Nicolas Cage do që t’i vrasë fëmijët e tij

Më: 29 dhjetor 2017 Në ora: 18:38
Nicolas Cage

Nicolas Cage dhe Selma Blair e luajnë rolin e prindërve normalë ndaj vajzës së tyre adoleshente dhe djalit, deri sa një ditë të gjithë prindërit në komunitetin e tyre hynë në një inat të çmendur të vrasjes kundër fëmijëve të tyre.

Në trajllerin e mëposhtëm shihen se si Nic dhe Selma po i ndjekin fëmijët e tyre rreth shtëpisë me sytë e etur për gjak, duke përdorur thika, çekane dhe pipëza saldimi, derisa fëmijët përpiqen t’u ikin dhe shpëtojnë.

Ky film pritet të shfaqet në kinema më 19 janar.