subscribe
Ja si do të përfundoj Game Of Thrones

Film

Ja si do të përfundoj Game Of Thrones

Më: 22 shtator 2017 Në ora: 15:55
Cersei dhe Jamie

Roli i tij si Dickon Tarly pati një përfundim të tmerrshëm kur doli përballë dragonjve të Daenerys në sezonin e shtatë.

E tani Tim Harper, ka ndarë me fansat një teori për fundin e serialit “Game Of Thrones”.

Gjate një interviste Harper ka thënë që ky serial do të ketë përfundimin me vrasjen e njërit prej karaktereve kryesore.

“Mendoj që Jamie do të përfundoj duke e vrarë Cersei-n” ka thënë Tim.

Ndërsa tutje ai ka thënë që e pëlqen edhe teorinë që Smwell Tarly është narrator i gjithë historisë së “Game Of Thrones”.