subscribe
Dieta e ujit më e rrezikshmja ndonjëherë

Dieta

Dieta e ujit më e rrezikshmja ndonjëherë

Më: 27 dhjetor 2017 Në ora: 23:38
Ilustrim

Nutricistët po shprehin shqetësime për një dietë të re  të rrezikshme të modës, e cila ndalon konsumimin e cdo gjëje përveç ujit, çajit dhe kafesë.

Dieta e ujit përfshin përpjekjen për të humbur peshën duke mos ngrënë ushqim dhe duke marrë vetëm tre pije.

Trendi është bërë popullor në mediat sociale me mijëra njerëz duke përdorur hashtag # ëaterfast për të dokumentuar progresin e tyre dhe për të inkurajuar të tjerët të marrin pjesë.

Por kritikët kanë paralajmëruar se kjo mund të jetë ‘dieta më e rrezikshme ndonjëherë’.