subscribe
Me këtë dietë rrezikoheni si me anoreksinë!

Dieta

Me këtë dietë rrezikoheni si me anoreksinë!

Më: 27 dhjetor 2017 Në ora: 23:38
Ilustrim

Ekspertët po konsiderojnë dietën e ujit, si një nga më të rrezikshmet për shëndetin e njeriut.

Ky llogaritet si një regjim për trupin, ku u ndalohet konsumimi i të gjitha ushqimeve përveç çajit, ujit dhe kafesë, porse kjo po del të jetë e rrezikshme sikurse anoreksia.

Kështu thotë Joanne Labiner, si eksperte e ushqyerjes dhe çrregullimeve shëndetësore, ndërsa tha se kjo dietë mund të jetë aq e keqe për organet e njeriut. Kjo sepse sipas saj, njerëzit me anoreksi mund të vdesin nga një atak një zemër.

Joanne, ka rekomanduar madje që këtë dietë të mos e përdorin sidomos në një kohë të vitit kur njerëzit argëtohen në kohën e Krishtlindjeve.