subscribe
Të humbni peshë – me dietë apo ushtrime?

Dieta

Të humbni peshë – me dietë apo ushtrime?

Më: 21 nëntor 2017 Në ora: 23:49
Ilustrim

Për shumë vite stërvitjet janë përkrahur si mjeti më efektiv për humbjen e peshës.

Një regjim i qëndrueshëm është sigurisht shumë i rëndësishëm për të rritur produktivitetin dhe lehtësimin e stresit, por në fakt dieta është shumë e rëndësishme për humbjen e peshës tuaj.

Nëse ju nuk janë të bindur, këtu janë arsyet kryesore pse dieta është më e rëndësishme se stërvitjet; vetëm ushtrimet nuk mund të largojnë peshën tuaj, madje ato shpesh e rrisin oreksin tuaj.