subscribe
Pesë këshilla për dietën që nuk duhet ndjekur

Dieta

Pesë këshilla për dietën që nuk duhet ndjekur

Më: 7 tetor 2017 Në ora: 14:40
Ilustrim

Nëse ju nevojiten këshilla për ndonjë dietë, kjo nuk do të thotë në realitet se duhet ta ndiqni.

Nëse gjeni ndonjë dietë, e cila rekomandon kapërcimin e vakteve dhe të konsumoni ushqim me yndyrë të ulët, ju rekomandojmë që në tërësi të injoroni këto këshilla.

Këto janë pesë këshilla, të cilat nuk duhet ndjekur:

Zvogëlimi i karbohidrateve ndihmojnë në përpjekjet për të humbur peshë

Ditët kur hani çdo gjë që është e domosdoshme

Kapërcimi i vakteve për të ulur marrjen e kalorive

Shmangia e të gjitha ëmbëlsirave.