subscribe
Sekretet e femrave që nuk kanë celulit

Dieta

Sekretet e femrave që nuk kanë celulit

Më: 28 shtator 2017 Në ora: 17:11
Ilustrim

Gjendja e mirë e lëkurës nuk është problem vetëm i verës.

Të paktën, nuk duhet trajtuar si i tillë sepse në verë duken gjithë ‘dëmet’ që i keni bërë gjatë dimrit. Që të mos bëni edhe këtë vit të njëjtin gabim po ju sjellim disa sugjerime…

Përpiquni të zbatoni të paktën 4 prej tyre…

1. Në vend të kafes apo çajit, pinë gjithmonë ujë, 1.5 deri në 2 litra.
2. Bëjnë ushtrime kardio më shumë se të tjerat
3. Nuk mjaftohen me masazhet në shtëpi por i bëjnë ato në qendra të specializuara
4. Bëjnë skrub për lëkurën në vend të kremrave anticelulit
5. Nuk bëjnë banja të ngrohta dhe ndryshojnë temperaturën e ujit nga e ftohta në të ngrohtë
6. Bëjnë sauna të paktën 2 herë në javë.